Hogyan dolgozunk?


A tanuló tehetsége élvezetes alkotások teremtése során bontakozik ki, a részletek és mozzanatok kidolgozása által a művész egyre önállóbbá és profibbá válik. Megfigyeli a játékszabályokat és eldönti, hogy miként alkalmazza vagy alakítja át azokat tetszése szerint.
A tanulási folyamat a fő törvényszerűségek teszteléséből áll. Számunkra az a fontos, hogy az alkotó ténylegesen kihozza magából a legjobbat, az egyedit, a megismételhetetlent. Kisebb egységektől haladunk nagyobb lélegzetű, összetettebb formai megoldásokat, technikákat igénylő alkotások felé.

Fokozatosan gazdagodik a növendék művészi eszköztára, felgyorsul a munkafolyamat, a helyzetfelismerés, és az ötletek szabad áramlása. Kerülőutak nélkül csak azzal foglalkozunk, ami az alkotáshoz szükséges, szakítunk a hagyományos, tekintélyelvű oktatás sémáival. Beskatulyázás helyett dinamikusan fejlődő egyéniségeknek adunk teret.


Gyakorlás helyett gyakorlatias képzés!


Képzésünk sajátossága, ami az iskolák, stúdiók többségében egyszerűen nincs meg az, hogy a filmszínészképzés, tényleges filmek készítése során folyik. Vagyis, már az első két hónapban lehet saját kisfilmed. Nem a filmszínészetről folytatott elmélkedések során tanulod a szakmát, hanem gyakorlod.

 • Ha színpadi színésznek készülsz, színdarabokon dolgozva sajátítod el a tudást.
 • Szinkronon szinkronizálsz.
 • Önéletrajzodba filmek kerülnek, amikben játszottál.
 • Megtanulod, hogy készíts el egy művészi projektet.
 • Referenciaanyagként megkapod a válogatott filmeket! Ez a te portfoliód!


 • Abban segítünk, amiben kell! Mind művészek vagyunk, gyakoroljuk a pályát! Tudjuk, hogy léphetünk előre!  Ha szeretnél jobban megismerni bennünket és munkánkat, nézd meg videóinkat a hivatalos YouTube csatornánkon, vagy lépj velünk kapcsolatba. Minden kérdésre örömmel válaszolunk!


  Kérdésed van? Kérdezz! Örömmel válaszolunk:

  © 2011. D'Art Studio / Budapest
  Minden jog fenntartva!

  weblapkészítés