FILMRENDEZŐ KÉPZÉS

Filmrendező képzés

A képzés során megismerjük az ízlésed és mivel maga az oktatás dinamikus, így közben fejlesszük a stílusod, felvértezünk filmes tájékozottsággal, hiszen a háttér, amit adunk Neked óriási eszköztárat kínál.

A a képzés során céljaiddal összhangban tudsz fejlődni. A rendező munka módszerének megtanulása, a szereplő választás, a színészek, operatőr és teljes szakmai stáb irányításának elsajátítása a film megvalósításának érdekében – ez mind része a képzésnek.

Fejlesszük azt a készséged, hogy változatos technikákat alkalmazz, tanulj a nagy filmrendezőktől. Akár pár hónap alatt képes leszel profi filmet rendezni a koncepciótól a megvalósításig.

Filmrendező képzés
Filmrendező képzés

hogyan dolgozunk?

Bárki rendezhet filmet, ha képes a kulcsfontosságú összetevőket alkalmazni, amivel felvértezzük. Emberi buktatók ronthatják csak el a játékot, és bizony számtalan emberi buktató létezik

Az álmodott film amatőr kísérlet-álomként foszlik szerte, vagy kísért vádló, félig vágott képsorokban. Az emberi buktatókat külső szakmai nézőponttal kezeljük, és a stáb a te vezényleted alatt játssza el kedvenc zenéjét, melyet ezúttal Te komponáltál.